Culinary


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Culinary impressions
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Praliné No 26.
ein Kern aus bester Canache mit Haselnusspüree // umhüllt mit feinster Valor Zartbitterkuvertüre
vergoldete Valor Schokoladenbrocken // gefriergetrocknete Himbeeren
our latest praline No. 26
a core of best ganache with hazelnut puree / / covered with finest
Valor dark chocolate
gilded Valor chocolate chunks / / freeze-dried raspberries


Praline No 27.
gefüllt mit einem Gelee aus Ziegler Mirabellenbrand und Blackcurrant //
eingehüllt in Guanaja 70 % Kuvertüre von Valrhona //
dekoriert mit gebrochenen und gerösteten Sur del Lago Edelkakao Brocken aus Venezuela
our latest praline No. 27
filled with a jelly made from Ziegler Mirabellenbrand and Blackcurrant / /
encased in Guanaja 70% chocolate from Valrhona / /
decorated with broken and roasted Sur del Lago fine cocoa chunks of Venezuela

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Generated by Volker Weber
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