Culinary


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Culinary impressions
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 Praline No 30.
caree von der gerösteten türkischen Haselnuss // Valrhona Schokolade // Korinthen // Vanille
caree of the roasted Turkish hazelnut / / Valrhona chocolate / / currants / / Vanilla


Praline No 31.
Weihnachtskerze //feinste Guatemala El Injerto Arabica Espresso //
Hochlandschokolade // Tahiti Vanille // weisse Schokolade
Christmas candle / / finest Guatemala El Injerto Arabica Espresso / /
Highland Chocolate / / Tahitian Vanilla / / white chocolate



Praline No 32.
Türkischer Haselnussriegel // dreierlei Schokolade // geröstete Kakaobohnen
Turkish hazelnut bars / / three kinds chocolate / / roasted cocoa beans

 Praline No 33.
Schwarze Valrhona Schokolade // Maraquia Canache //
Black Valrhona chocolate / / Maraquia ganache / /

Praline No 34.
gereifte Hochlandschokolade // Haselnusskrokant // Honig //
winterliche Gewürze //Essenz von der Kakaobohne
matured highland chocolate / / hazelnut Krokant / / Honey / /
Christmas spices / / essence of cocoa beans
Generated by Volker Weber
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